Dolić d.o.o. Kraljevo

9. maja 9

36103 Kraljevo

Kontaktirajte nas:

+381 36 371 483

+381 63 371 483

Zašto DOLIĆ?

Zato što smo firma sa 20 godina iskustva

Vođeni starom latinskom izrekom da je iskustvo najbolji učitelj, trudili smo se da u našu firmu ugradimo iskustvo svih partnera a da ipak ostavimo naš upečatljivi pečak po kome se prepoznaje naš rad.

Dolić d.o.o. je firma sa prepoznatljivo bogatim iskustvom. Zahvaljujući dvodecenijskom permanentnom napredovanju i usklađivanju poslovanja sa sve zahtevnijim uslovima razvijenih tržišta, visoki kriterijumi postali su naš standard. Zbog toga smo u prilici da idemo korak ispred svih i da našom ponudom otkrivamo klijentima šta je sve moguće učiniti u oblasti kojom se bavimo.

Posedujemo sve neophodne licence, akreditacije i odobrenja neophodna za obavljanje registrovanih delatnosti.

Zato što je naš kadar profesionalan i uigran tim

Profesionalnost, stručnost i uska specijalizacija naših izvođačkih timova, garantuju da će radovi koje naša firma izvodi, biti završeni u ugovorenom roku i propisanom kvalitetu.

Uigran tim Dolić d.o.o. u svakom trenutku može potpuno autonomno odgovoriti i najsloženijim poslovima i izazovima. Stručne ekipe poseduju zavidno iskustvo i stručnost u izvođenju radova na teritoriji čitave Evrope.

Zaposleni koji su zajedno radili na stotinama projekata praktično su sposobni odraditi posao, uvežbati i uputiti klijenta o korišćenju ventilacionog ili klimatizacionog sitema.

Striktnim poštovanje zakona, pravila struke i procedura, rokova i dogovora sa klijentima i partnerima, izgrađujemo odnose povjerenja i važimo za pouzdanog i kredibilnog partnera.

Zato što radimo sa opremom najvišeg kvaliteta

Opremu za sisteme klimatizacije i ventilacije ili sami pravimo ili koristimo opremu renomiranih proizvođača. Delovi su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, vodeći računa o sastavu elemenata i poterncijalnim uticajima na zdravlje.

Nakon završetka radova obezbeđujemo Vam garanciju na kvalitet, sigurnost i dugovečnost odrađenog posla.

Zato što su nam klijenti na prvom mestu

Firma sarađuje od malih i srednjih preduzeća do industrijskih giganata i ima profesionalan odnos prema svim investitorima i partnerima nebitno koliko veliki oni bili.


Da bi se uverili u raznovrsnost naših klijenata pogledajte našu referentnu listu.

Izuzetno kvalitetna usluga sa pristupačnom cenom