Dolić d.o.o. Kraljevo

9. maja 9

36103 Kraljevo

Kontaktirajte nas:

+381 36 371 483

+381 63 371 483

Reference

Kraljevo

Maršal je novi brend pod okriljem Max Bet-a, a svaki lokal je osmišljen tako da poseduje tri celine: kladionicu, slot klub i ugostiteljstvo.

Noble Environmental posluje od 2013. godine sa sedištem u Kraljevu. Osnovna delatnost je proizvodnja ecor panela. Bavimo se otkupom sekundarnih sirovina, kartona i papira.

Privatno preduzeće AFIX d.o.o. je osnovano 1992. godine u Kraljevu. Osnovne delatnosti preduzeća su prerada plastičnih masa ( PVC, Polipropilen i Polietilen ) i trgovina instalacionom opremom za vodovod, kanalizaciju i parno grejanje.

Evrotehna

Fabrika razvodnih ormana Evrotehna osnovana je 2000. godine. Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja elektrorazvodnih ormana, REK ormana i dodatne opreme za ormane.

"Radijator inženjering" d.o.o. je kompanija iz Kraljeva koja je u poslovnom smislu pravni naslednik zanatske radnje "Radijator" koja je osnovana 1991. godine, čija je osnovna delatnost bila montaža i održavanje centralnog grejanja čime se i danas bave.

Pantelić d.o.o.

„Pantelić“ d.o.o. je lider u proizvodnji kvalitetne hrane za domaće životinje. Kontinuirani razvoj tehnologije,moderni automatizovani sistem proizvodnje stočne hrane i stalni porast prodaje, ključne su reči koje opisuju „Pantelić“ d.o.o.

Aeroklima

Preduzeće "AEROKLIMA" iz Kraljeva je osnovano 2000. godine. Bavi se prodajom, projektovanjem, montažom i servisom ventilacionih, rashladnih i klima uređaja svih vrsta.

Restoran Sunce

Restoran Sunce iz Kraljeva je počelo sa radom 1995. godine i bavi se organizacijom svih vrsta poslovnih, porodičnih i ostalih skupova (svadbi, rođendana, krštenja…). Desetine hiljada ljudi za nas vežu najlepše uspomene i oni su naša najbolja preporuka.

Termovent d.o.o.

Termovent D.O.O je osnovan u decembru 1994. godine. Bavi se veleprodajom i maloprodajom opreme za grejanje i vodu.

Restoran Duga

Bogati meni učiniće Vaš boravak u restoranu nezaboravnim. Probajte nadaleko poznate specijalitete sa roštilja ili jagnjetinu a sve to uz odličan izbor kvalitetnih vina i ostalog pića. Sa dugogodišnjom tradicijom, u restoranu organizujemo Vaša slavlja, rođendane i druge Vama važne događaje i svečanost

Beotehna

Beotehna je firma iz Kraljeva koja se bavi prodajom i servisom bele tehnike.

Termogen-Inženjering d.o.o.

Termogen-Inženjering d.o.o. je privredno društvo koje se bavi projektovanjem i izvođenjem radova mašinskih instalacija, grejanja, klimatizacije, ventilacije i sprinkler instalacija za gašenje požara.

Zdravstveni centar Studenica

ZC Studenica ili Dom zdravlja Kraljevo je najveći zdravstveni kompleks u Raškom okrugu koji čine službe opšte medicine, u čiji sastav ulazi 18 zdravstvenih stanica i 7 zdravstvenih ambulanti.

Dom učenika srednjih škola u Kraljevu je osnovan 1960 godine i to je samostalna vaspitno-obrazovna ustanova čija je osnovna delatnost vaspitanje i obrazovanje sa smeštajem i ishranom učenika srednjih škola koji žive van Kraljeva.

GPS - Sistem

GPS - Sistem je firma koja se bavi pretežno delatnošču Izgradnja stambenih i nestambenih zgrada. Nalazi se u opštini Kraljevo u mestu Mataruška banja.

Kruševac

JUGO - KLIMA d.o.o.

JUGO - KLIMA d.o.o. Kruševac - je preduzeće iz Kruševca čije je osnovna delatnost servis i prodaja ventilacije, klimatizacije, rashladnih i termičkih uređaja.

BG Produkt

Osnovan 1996. godine, BG Produkt je za dve decenije poslovanja prešao put od proizvodnje testenina, kao primarne delatnosti, do širokog asortimana proizvoda iz našeg "Slatkog sveta".

Čačak

Padrone Club

Padrone Club je jedno od glavnih mesta za izlazak u Čačku. Svaku žurku obeležava muzika uživo, i česti nastupi različitih domaćih bendova i izvoiđača. Svaka žurka je priča za sebe, zato je Padrone klub u koji dr ugosti uvek vraćaju.

Restoran Stari grad

Ugodnog enterijera i jos prijatnije atmosfere, kafana Stari grad je tu da vam pruži samo najbolje, profesionalnu uslugu, predivan ambijent i trenutke za pamćenje. Ne lišavajte sebe onog što zaslužujte, da se provedete kao nikada pre uz našu muziku uživo.

Omega

Omega je preduzeće iz Čačka čija je pretežna delatnost proizvodnja mašina za industriju hrane, pića i duvana. Osnovano je 2000. godine.

Pekara Pons osnovana je 5. septembra 1991. godine kao mala porodična pekara. Početak rada bio je u iznajmljenom prostoru u centru Čačka, u Sinđelićevoj ulici, a četiri godine kasnije, proizvodnja se seli u Ljubić, gde se nalazi i danas.

ICG Inženjering d.o.o.

CG inženjering je kompanija koja se pretežno bavi poslovima vezanim za grejanje i klimatizaciju. Bavimo se projektovanjem i izvođenjem radova iz navedenih oblasti, kao i iz oblasti cevovoda i gasnih instalacija.

Preduzeće Hizna d.o.o je porodična kompanija i kao takva u potpunosti je u privatnom vlasništvu. U proteklih 15. godina naše preduzeće je proširilo svoju osnovnu delatnost i modernizovalo svoju tehnološko-proizvođačku osnovu.

Aranđelovac

Nedaleko od Aranđelovca, na obroncima planine Venčac nalazi se Banja Komerc Bekament - fabrika za proizvodnju materijala za završne radove u građevinarstvu. Osnovana je 1992. godine i gotovo 22 godine uspešno prerađuje i proizvodi mlevene materijale od čuvenog "venčačkog mermera".

Stublina d.o.o. proizvodnja pogonskih ručica i kvaka, proizvodnja spojnica za prozore i vrata, proizvodnja brava i zasuna, proizvodnja okova, cilindi uložaka brava, inox program.

Hotel Izvor, luksuzno SPA & Wellness resort hotelsko zdanje, se nalazi u srcu Šumadije i jedne od najlepših kraljevskih banja Srbije – Bukovičke banje. Udaljen je od Beograda svega 75 km, nadaleko je prepoznatljiv po svojoj SPA i Wellness ponudi, dobitnik nagrade "Najbolji hotel Mediterana i jugoistočne Evrope" u 2015. godini.

Hotel Kruna Elegant je smešten u okolini Aranđelovca. U ponudi ima bar i restoran u sklopu objekta koji služi jela tradicionalne kuhinje. Na raspolaganju vam je besplatan bežični internet. Centar grada je udaljen 2,5 km.

Ivančević sport & tourist resort

IVANČEVIĆ SPORT & TOURIST RESORT je sportsko-turistički centar u Aranđelovcu, svega 70 km od Beograda. Mesto gde možete provesti aktivan odmor i preporođeni otići sa željom da se vratite.

Ćira d.o.o. grejanje i klimatizacija

Ćira d.o.o. je preduzeće za projektovanje i izgradnju svih vrsta mašinskih instalacija grejanja i klimatizacije (ventilacije). Pored toga naša firma se bavi i prodajom kompletne opreme za grejanje i klimatizaciju. Takodje, veoma važan segment poslovanja je i održavanje termotehničkih sistema, a u sklopu toga smo i ovlašćeni serviseri kotlova i opreme renomiranih proizvođača, i to: Vaillant, Buderus, Baxi, Bosch…

Vrnjačka Banja

Rading d.o.o.

Proizvodnja elemenata za distribuciju vazduha (rešetki, difuzora, regulatora protoka itd..).

Restoran Kruna

U centralnom delu parka, između tri mineralna izvora, sagrađen pre 150 godina u stilu starih banjskih vila, sa brižljivo odabranim detaljima, ukrasnim cvećem, drvećem i fontanom u kojoj uz žubor vode plivaju patke, lociran je ovaj predivan restoran, restoran KRUNA.

Užice

Pekara Sreten Gudurić

Kompanija “PP Sreten Gudurić”, uspešno posluje na našem tržištu od 1949. godine. Već duže od šest decenija, nudimo potrošačima najkvalitetnije pekarske proizvode, kao i širok asortiman prehrambenih proizvoda.

Novi Pazar

Proizvodni program AD SLOGA IGM predstavljalju jednu široku lepezu raznih proizvoda i to blokova za noseće i ne noseće zidove, ventilacionih blokova, monta blokova i gredica namenjenih za međuspratne i krovne konstrukcije, što našim kupcima omogućuje da pronađu neophodni materijal za izgradnju svojih objekata.

Valjevo

Krušik je kompanija osnovana 1939. godine kao privatna fabrika za proizvodnju municije, koja se tada zvala "Vinstad". Imamo kvalifikovani kadar sa preko 100 inženjeri, naši klijenti su rasprostranjeni širom sveta.

Beograd

Rezidencija ambasadora Angole

Angola, službeno Republika Angola (pt. República de Angola; kimbundu i umbundu: Repubilika ya Ngola) je nezavisna država u južnoj Africi. Angola je sedma po veličini afrička država, a graniči s Namibijom na jugu, DR Kongom na severu i Zambijom na istoku, dok joj zapadne obale izlaze na Atlantski okean.

DIS je najveći domaći trgovinski lanac sa 24 marketa i preko 420 franšiznih partnera sa razrađenom distribucijom.

Trstenik

STZR Tehnomonter

Postavljanje vodovodnih, kanalizacionih, grejnih i klimatizacionih sistema.

Ostalo

JKP Toplana

Dolić d.o.o. je sarađivao sa JKP Toplanom u: Kraljevo, Kragujevac, Pirot, Loznica, Bačka Topola. Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja i distribucija toplotne energije uključujući dodatne poslove u oblasti održavanja proizvodnih kapaciteta, toplovoda, podstanica i grejnih instalacija, kao i vršenje stručnog nadzora i projektovanja.

Mozzart kladionice

Firma Dolić d.o.o. među svojim klijentima ima i najveći lanac kladionica u Srbiji - Mozzart i to u gradovima: Kraljevo, Požega, Užice, Ivanjica, Zlatibor.