Dolić d.o.o. Kraljevo

9. maja 9

36103 Kraljevo

Kontaktirajte nas:

+381 36 371 483

+381 63 371 483

Politika kvaliteta

Politika kvaliteta jedan je od kamena temeljaca koji održava i neprestano stvara poverenje. Poverenje naših klijenata temeljimo na sigurnom i visoko kvalitetnom uslugom i ono je platforma za postizanje održivog rasta i dobiti. Svaki pojedinac u Dolić d.o.o. doprinosi svojom predanošću odlučno sprovođenje ove politike kako bismo održivo i u potpunosti postigli ciljeve kvaliteta i stvorili dodatnu prednost nad konkurencijom.

Dolić d.o.o. postavlja kvalitet kao osnovni princip poslovanja kompanije. Verujući u znanje i iskustvo našeg tima kontinuirano pratimo savremene trendove i poštujemo zakone i propise, važeće standarde i norme kvaliteta. Imamo pouzdane partnerske odnose sa kompanijama iz oblasti takozvane "Zelene - čiste energije" i poslujemo po zapadnoevropskim principima poslovanja prateći ISO 9001:2008 standard.

Potpuno smo predani izradu usluge koji odgovaraju potrebama kupca, ispunjavajući im želje i poštujući dogovor.

Cilj nam je dobiti poverenje klijenata neprestano ih osluškujući, pazeći na njihova očekivanja i dosledno udovoljavati njihovim potrebama i željama.

Naši su klijenti u središtu pažnje, pa razumemo njihovo opravdano zanimanje za naš rad, uverenja i aktivnosti kojima ispunjavamo njihove tehničke potrebe.

Dolić d.o.o. je odlučan u nameri da bude jedan od lidera na tržištu republike Srbije u oblasti ventilacije i klimatizacije i nastaviće da postavlja i ostvaruje visoke standarde kvaliteta u poslu koji kompanija obavlja.

Svojom organizacijom koja se temelji na strogoj disciplini, proaktivnosti te činjeničnoj i otvorenoj komunikaciji težimo idealnom izvođenju naših kvalitetnih aktivnost.

Ove standarde primenjujemo na sve aktivnosti našeg preduzeća počev od komunikacije sa klijentima, nabavke opreme, procesa pružanja usluga. Stalnom razmenom informacija i novim unapređenjima tehnologija utičemo na poboljšanje kvaliteta i bezbednosti svih naših usluga. U stalnoj smo komunikaciji sa eksternim zainteresovanim stranama u cilju povećanja zadovoljstva krajnjih korisnika. Naše usluge i sistemi ventilacije i klimatizacije su najvišeg kvaliteta koje prate svi neophodni atesti i sertifikati.

Zadovoljan klijent je najvažniji uspeh svake kompanije