Dolić d.o.o. Kraljevo

9. maja 9

36103 Kraljevo

Kontaktirajte nas:

+381 36 371 483

+381 63 371 483

Partneri

Ćira d.o.o. je preduzeće za projektovanje i izgradnju svih vrsta mašinskih instalacija grejanja i klimatizacije (ventilacije). Pored toga se bavi i prodajom kompletne opreme za grejanje i klimatizaciju. Takodje, veoma važan segment poslovanja je i održavanje termotehničkih sistema, a u sklopu toga smo i ovlašćeni serviseri kotlova i opreme renomiranih proizvođača, i to: Vaillant, Buderus, Baxi, Bosch…


Preduzeće Ćira d.o.o. je osnovano 21.05.2003 godine i predstavlja pravnog naslednika Samostalne zanatske radnje "Ćira grejanje", osnovane 1986. Godine. Radnju je tada osnovao sadašnji vlasnik Ćira d.o.o., Miodrag Ćirić.

Pre osnivanja radnje, Miodrag Ćirić je proveo 18 godina u Saveznoj republici Nemačkoj kao vodeći monter u firmi "DS Heizungtechnik" iz Rastatta, pokrajina Baden-Wurttenberg.

U Srbiju se vraća 1985. godine i već sledeće godine osniva SZR "Ćira grejanje". U početku, firma je brojala tri zaposlena, a kako se razvijala, broj zaposlenih se u kontinuitetu povećavao. Pravu ekspanziju firma doživljava 2003. godine kada zapošljava prvog inženjera termotehnike. Akcenat je tada dat na tehničke i komercijalne kadrove, a u cilju modernizacije poslovanja, tehničke podrške, analize i praćenja potrebe tržišta. Danas, firma Ćira d.o.o. u svom sastavu ima 25 zaposlenih, od kojih 10 obučenih montera i 4 diplomirana inženjera sa licencama za izvođenje i projektovanje. Važno je istaći da srž firme čine zaposleni sa iskustvom, od kojih većina sa preko 10 godina, a neki čak i preko 20 godina rada u timu.

Čistoća je pola zdravlja!