Dolić d.o.o. Kraljevo

9. maja 9

36103 Kraljevo

Kontaktirajte nas:

+381 36 371 483

+381 63 371 483

Montaža ventilacije i klimatizacije

Izbor opreme

Nakon odrađenog projekta prelazi se na izbor opreme koja će se koristiti u montaži. Opremu biraju zaposleni koji imaju najviše iskustva u firmi i koji znaju da naprave pravi odnos cene i kvaliteta. Delovi i komponente su komponente poznatih renomiranih proizvođača ili izrađeni od strane firme od kvalitetnih materijala.

Izvođenje radova

Po odabranoj opremi na red stupa izvođenje radova koji se obavljaju od strane našeg montažnog tima. Oprema koju koristimo pri izvođenju radova je prilagođena svim uslovima, bilo da se radi o visinskim ili prizemnim radovima. Nakon završenih radova mesto na kome su se radovi obavljali se čisti i vraća u prvobitno stanje pre izrade radova.

Puštanje u rad

Ispravno montiran ventilacioni sistem se nakon sređivanja radnog mesta pušta u rad i testiraju mu se sve funkcije i performanse. Ukoliko se pojave greške one se ispravljaju i nakon toga se sistem ponovo testira i tek kada smo potpuno sigurni da svi elementi ventilacionog sistema funkcionišu perfektno tek onda se sistem generalno pušta u rad.

Obuka za korišćenje

U okviru montiranja ventilacije i klimatizacije potrebno je da korisnici koji će upravljati sistemom da znaju da ga koriste i da iskoriste maksimalno njegove performanse. Korisnici sistema će imati obuku za upravljanje sistema od strane kadra zaposlenog u Dolić d.o.o. koji je za to odgovoran.

Koristimo opremu najvišeg kvaliteta!